Προσοχη στο δρομοΠροσοχή Στο Δρόμο: Προσπέραση και... "κόντρα"

Η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο δεν προορίζεται για πορεία αλλά για προσπέρασμα. Αποφύγετε να παραμένετε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην αριστερή λωρίδα.

Αν κάποιος θέλει να σας προσπεράσει, διευκολύνετε τον. Επουδενί δεν πρέπει να επιταχύνετε προσπαθώντας να τον κοντράρετε ή να τον εμποδίσετε. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πρόκληση σοβαρού τροχαίου συμβάντος.

Διευκολύνουμε όσο μπορούμε όποιον θέλει να μας προσπεράσει, στο πλαίσιο της ευγενούς αλλά και ασφαλούς συμπεριφοράς μας στο δρόμο.  

Καθημερινά 3500 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους στον πλανήτη σε τροχαία. Δυο εξ’ αυτών έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια αυτού του μηνύματος. Ακόμη δυο θα χάσουν σήμερα τη ζωή τους στην Ελλάδα. Το 2017 στη χώρα μας είχαμε 730 θύματα τροχαίων. Η οδική ασφάλεια αφορά όλους μας ακόμη και σένα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.