Προσοχη στο δρομο



Προσοχή Στο Δρόμο: Η χρήση της μεγάλης σκάλας

Η χρήση της μεγάλης σκάλας των φώτων τη νύχτα είναι επιβεβλημένη όταν δεν υπάρχουν άλλα αυτοκίνητα γύρω μας. Μεγιστοποιούμε έτσι την ορατότητά μας και την ασφάλεια μας.

Επιβάλλεται όμως η άμεση απενεργοποίηση της μεγάλης σκάλας όταν διασταυρωθούμε με αντίθετα διερχόμενο αυτοκίνητο ή βρίσκεται κάποιος μπροστά μας. Τυφλώνοντας τον άλλο οδηγό ρισκάρουμε να απολέσει τον έλεγχο και να πέσει πάνω μας.

Αν πρόκειται ν’ αγοράσετε καινούργιο αυτοκίνητο σας προτρέπω ανεπιφύλακτα να επιλέξετε από τον έξτρα εξοπλισμό τα φώτα full led. Φωτίζουν πιο μακριά, ουσιαστικά βλέπεις σχεδόν ότι και με το φως της ημέρας. 

Καθημερινά 3500 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους στον πλανήτη σε τροχαία. Δυο εξ’ αυτών έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια αυτού του μηνύματος. Ακόμη δυο θα χάσουν σήμερα τη ζωή τους στην Ελλάδα. Το 2017 στη χώρα μας είχαμε 730 θύματα τροχαίων. Η οδική ασφάλεια αφορά όλους μας ακόμη και σένα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.