Προσοχη στο δρομοΠροσοχή Στο Δρόμο: "Έλα μωρέ, τι να συμβεί" και συμβαίνει..

Τα παιδιά πρέπει να είναι πάντοτε δεμένα στο πίσω κάθισμα.

Δεν μπορούμε να επιβάλουμε στο παιδί να φορά ζώνη ασφαλείας αν δεν το πράττουμε πρώτα εμείς. Τα περισσότερα τροχαία συμβαίνουν εντός αστικού ιστού.

Η νοοτροπία "έλα μωρέ τώρα, μέχρι το φροντιστήριο ή το γυμναστήριο τι να συμβεί" είναι λαθεμένη και εγκυμονεί κινδύνους.

Οι περισσότεροι άνθρωποι εμπλέκονται σε τροχαία συμβάντα σε πολύ μικρή απόσταση από το σπίτι τους.

Είναι πολύ σημαντικό μέσα στα στενά της Τρίπολης ή των χωριών να κινείστε με όσο το δυνατόν μικρότερη ταχύτητα. Έτσι θα μπορέσετε ν’ αντιδράσετε έγκαιρα και αποτελεσματικά σ’ μια έκτακτη κατάσταση. 

Καθημερινά 3500 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους στον πλανήτη σε τροχαία. Δυο εξ’ αυτών έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια αυτού του μηνύματος. Ακόμη δυο θα χάσουν σήμερα τη ζωή τους στην Ελλάδα. Το 2017 στη χώρα μας είχαμε 730 θύματα τροχαίων. Η οδική ασφάλεια αφορά όλους μας ακόμη και σένα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.