Στηλες - Ρεπορταζ 93.8

Ρεπορτάζ 93.8: Ο Διόνυσος δε μένει πια στην Τρίπολη!

Η Τρίπολη μοιάζει αφιλόξενη για το θεό Διόνυσο εδώ και χρόνια!

 

Το σύμβολο της Αποκριάς και του γλεντιού, μαζί με τη θεότρελη παρέα του αποτελούμενη από Σάτυρους και Σειληνούς, δεν επισκέπτονται την πόλη μας, είτε λόγω κρίσης, είτε λόγω γούστου, φιλοσοφίας και επιλογών της Δημοτικής αρχής!

 

Η έλλειψη χρημάτων είναι μια καλή εξήγηση, έστω και αν επιμένω πως το να περάσεις καλά, είναι θέμα παρέας, φαντασίας και έλλειψης μιζέριας! Δε ζω σε άλλη κοινωνία από εσάς, απλά νοστάλγησα λίγο τη λαχτάρα που νιώθαμε όταν ήμασταν παιδιά για να μασκαρευτούμε, να χορέψουμε, να νιώσουμε ελεύθεροι, άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, χωρίς να μας κρίνει κανείς, έστω για λίγες ώρες!

 

Η Κυριακή της Αποκριάς φτάνει και ζητάω μια χάρη από όλους σας: Μην τους αφήνετε να κλέψουν την παιδικότητά σας! Χαμογελάστε, μασκαρευτείτε, μετατρέψτε αυτό το βράδυ σε μια λαμπρή εξαίρεση, μέσα στη μουντή πραγματικότητα...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.