Στηλες - Ρεπορταζ 93.8

Ρεπορτάζ 93.8: Καθαρά Δευτέρα στην καρδιά της Τρίπολης!

Κούλουμα στην πλατεία Άρεως!

 

Καθαρά Δευτέρα σήμερα κι όπως αρμόζει στη ημέρα αυτή ο δήμος της Τρίπολης είχε διοργανώσει εκδήλωση στην πλατεία Άρεως έχοντας όμορφα σαρακοστιανά εδέσματα και παραδοσιακή ορχήστρα ώστε να ψυχαγωγηθούν και να φάνε οι συμπολίτες μας.

 

Ο καιρός δυστυχώς δεν ευνόησε το πέταγμα του χαρταετού λόγω μικρής βροχόπτωσης με αποτέλεσμα ο αρκαδικός ουρανός να είναι άδειος.

 

Παρόλα αυτά ο κόσμος δεν πτοήθηκε και άρχισε από νωρίς να καταφθάνει στην πλατεία είτε για να φάει , είτε απλά για να απολαύσει την ορχήστρα.  

 

Ο αντιδήμαρχος της Τρίπολης κ.Ηλίας Τότσης ήταν και ο ίδιος στα συσσίτια και βοηθώντας στην παράδοση τροφίμων, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσέλευση του κόσμου.

 

Ο κόσμος ευχαριστημένος από την διοργάνωση του δήμου μας εξέφρασε την ικανοποίηση του και για την αλλαγή της τοποθεσίας.

 

Τέλος ευχές έδωσαν και ο κ. Ηλίας Κούρος μέλος της παράταξης "Τρίπολη Αύριο" του κ.Κώστα Τζιούμη και φυσικά ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Παυλής.  

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.