Στηλες - Ρεπορταζ 93.8

Χρόνια Πολλά, Radio Arcadia 93.8! (photos,video)

Mε πρωτότυπο και ιδιαίτερα ποιοτικό τρόπο, γιόρτασε, χθες βράδυ στο club "The Mansion", o Radio Arcadia 93.8 τα τρία χρόνια της λειτουργίας του.

Η εκδήλωση περιελάμβανε, κατ' αρχάς, την παρουσίαση του βιβλίου "Δευτέρα", που έχει γράψει ο δημοσιογράφος Ηλίας Αναστασιάδης και πραγματεύεται τον εθισμό στον τζόγο. Το βιβλίο, αλλά και τον συγγραφέα, παρουσίασαν στο κοινό της Τρίπολης, οι δημοσιογράφοι Δέσποινα Παπαδάτου και Γιάννης Ντάλλας, καθώς και ο στιχουργός Νίκος Γρίτσης . Ο ίδιος ο συγγραφέας μίλησε για τις προσωπικές του εμπειρίες σε σχέση με το θέμα του έργου του, ενώ υπέγραψε και αντίτυπα, μετά το τέλος της παρουσίασης.

 

 

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, ο ηθοποιός και stand-up comedian Γιώργος Χατζηπαύλου έδωσε μια απολαυστική παράσταση, η οποία "διακόπηκε" πολλές φορές απ' τα χειροκροτήματα και τα γέλια του κοινού, το οποίο δεν έχει συχνά την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με αυτό το ξεχωριστό είδος θεάτρου.

 

H υπόλοιπη βραδιά κύλησε κάτω απ' τους ήχους που επέλεξε για τους παριστάμενους ο γνωστός disc jockey Giannis "Little John" Koutsogiannis, δίνοντας έναν καθαρά εορταστικό τόνο σε μια εκδήλωση, που έδειξε, πώς αντιλαμβάνεται ο Radio Arcadia 93.8 την ψυχαγωγία, συνολικά.

 

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, του δημοσιογραφικού χώρου αλλά και του επιχειρηματικού. Επίσης, πολύ σημαντική ήταν η παρουσία εκπροσώπων του αθλητικού χώρου και, φυσικά, του κοινού της Τρίπολης, που στηρίζει τον Radio Arcadia 93.8!

 

 

Ραντεβού, λοιπόν, του χρόνου! 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.