Στηλες - Ρεπορταζ 93.8

Ρεπορτάζ 93.8 Πανελλαδικές: Μη αναμενόμενα τα θέματα στη Γλώσσα (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Οι υποψήφιοι μίλησαν για την εμπειρία τους, για τη σχολή που έχουν βάλει στόχο και για τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα, τα οποία -όπως δήλωσαν- δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία ξεκίνησαν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις. Το θέμα της έκθεσης, αλλά και οι ερωτήσεις στις οποίες κλήθηκαν να απαντήσουν οι υποψήφιοι βασίστηκαν σε τρία κείμενα.  

Οι μαθητές μίλησαν για την εμπειρία τους και φυσικά οι γονείς δίπλα τους σε αυτή την προσπάθεια, να περιμένουν έξω από το σχολείο υπομονετικά για το αποτέλεσμα.

Οι περισσότεροι υποψήφιοι, δεν περίμεναν πως το θέμα στη Νεοελληνική Γλώσσα θα ήταν η φιλαναγνωσία και τα βιβλία, περίμεναν θέματα σχετικά με το περιβάλλον ή τον ρατσισμό, τα οποία είναι στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα. 

Να επισημάνουμε, πως στις αίθουσες τηρήθηκαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό και οι κανόνες για την προστασία της δημόσιας υγείας.

 

Ακούστε τι είπαν μαθητές αλλά και γονείς...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.