Στηλες - SkyTelecom

Τηλεφωνία και ίντερνετ: 4 top λύσεις για κάθε σπίτι!

Ποιο είναι το καλύτερο πακέτο της αγοράς που συνδυάζει τηλεφωνία και ίντερνετ για το σταθερό μας;

Αρκετοί από εμάς, στην προσπάθειά τους να εξοικονομήσουν χρήματα, επιλέγουν τις πιο οικονομικές λύσεις. Ωστόσο είναι εξαιρετικά σημαντικό να διαλέγουμε τον πάροχο και το πακέτο που μας ταιριάζει, όχι μόνο με βάση τη χαμηλότερη τιμή, αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών. Μία αξιόπιστη και απροβλημάτιστη σύνδεση γρήγορου ίντερνετ μπορεί να μας γλιτώσει από αναστάτωση, χρόνο και, φυσικά, περιττά έξοδα για την αποκατάσταση βλαβών.

Σε μία εποχή λοιπόν που το no1 πρόβλημα των καταναλωτών δεν είναι άλλο από την αξιοπιστία των συνδέσεων, η SkyTelecom έρχεται να δώσει την απάντηση στις ανάγκες τους. Σήμερα, δημιούργησε και επεκτείνει συνεχώς το νέο υπερσύγχρονο δίκτυο ασύρματου ίντερνετ σε όλη την Ελλάδα, το οποίο προσφέρει 100% πραγματικές και εγγυημένες ταχύτητες έως και 500Mbps.

Οι περιοχές που αυτή τη στιγμή καλύπτει είναι η Μεσσηνία, η Λακωνία, η Αρκαδία, η Αργολίδα, το Ηράκλειο και το Λασίθι, ενώ σύντομα αναμένεται να προστεθούν οι επόμενες. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση κάθε οικογένειας, η SkyTelecom διαμόρφωσε 4 ποιοτικά και οικονομικά πακέτα που συνδυάζουν τηλεφωνία και ίντερνετ.


Τηλεφωνία και ίντερνετ: Αναλυτικά τα νέα πακέτα:

1. Home Air Fiber 24 Double Play | Η βασική επιλογή κάθε οικογένειας

Με ταχύτητα 24 πραγματικών Mbps, καλύπτει με άνεση όλες τις βασικές ανάγκες επικοινωνίας της οικογένειάς σου, προσφέροντας απεριόριστη ομιλία προς σταθερά, καθώς και 60 λεπτά προς κινητά. Η τιμή του πακέτου είναι 25,90€/μήνα* και περιλαμβάνει:

Απεριόριστη ομιλία προς σταθερά

60 λεπτά προς κινητά

ΔΩΡΕΑΝ Εγκατάσταση

Download/Upload – 24/2 Mbps


2. Home Air Fiber 35 Double Play | Για οικογένειες με… απαιτήσεις!

Σε σύγκριση με το Air Fiber 24 Double Play, το Air Fiber τρέχει με πραγματικές ταχύτητες 35Mbps. Προσφέρει επίσης δωρεάν την υπηρεσία Kids Control, η οποία και είναι απαραίτητη για κάθε οικογένεια με μικρά παιδιά που χρειάζονται επίβλεψη κατά την πλοήγησή τους στο διαδίκτυο. Η τιμή του πακέτου είναι 39,90€/μήνα* και περιλαμβάνει:

Απεριόριστη ομιλία προς σταθερά

60 λεπτά προς κινητά

ΔΩΡΕΑΝ Εγκατάσταση

Download/Upload – 35/3 Mbps


3. Home Air Fiber 50 Double Play | Απολαυστικό γρήγορο ίντερνετ!

Αύξησε την ταχύτητα του ίντερνετ του σπιτιού σου στα 50Mbps για να στριμάρεις ατελείωτα με πραγματικά υπερυψηλές ταχύτητες. Μάλιστα, το πακέτο αυτό, σε σύγκριση με το Home Air Fiber 35 Double Play, σου προσφέρει και τον διπλάσιο χρόνο ομιλίας προς κινητά! Είναι διαθέσιμο με τιμή 47,90€/μήνα*, η οποία και περιλαμβάνει:

Απεριόριστη ομιλία προς σταθερά

120 λεπτά προς κινητά

ΔΩΡΕΑΝ Εγκατάσταση

Download/Upload – 50/5 Mbps


4. Home Air Fiber 100 Double Play | Σέρφαρε με ταχύτητα… «φωτός»!

Το κορυφαίο Home πακέτο της Sky Telecom υπόσχεται και σου προσφέρει υπερυψηλές ταχύτητες 100 Mbps για να απολαμβάνεις online gaming και streaming χωρίς lags! Σε σύγκριση μάλιστα με το Home Air Fiber 50, σου δίνει 180 λεπτά ομιλίας προς κινητά, αντί για 120. Η τιμή του πακέτου είναι 65,90€/μήνα* και περιλαμβάνει:

Απεριόριστη ομιλία προς σταθερά

120 λεπτά προς κινητά

ΔΩΡΕΑΝ Εγκατάσταση

Download/Upload – 100/10 Mbps


Απόλαυσε τηλεφωνία και ίντερνετ υπερυψηλών ταχυτήτων!

Θέλεις κι εσύ να απολαύσεις το καλύτερο ίντερνετ για το σπίτι σου σε συνδυασμό με πακέτα ομιλίας που προσφέρουν απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και έως και 180’ προς κινητά; Έλα σήμερα στη SkyTelecom, επίλεξε το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες επικοινωνίας της οικογένειάς σου και επωφελήσου από την δυνατότητα Try&Buy δοκιμαστικής περιόδου.

Έτσι, αν η πραγματική ταχύτητα του Home Internet σου δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου, τότε δε θα υπάρξει καμία απολύτως χρέωση στο λογαριασμό σου.

Κάνε λοιπόν το βήμα & έλα στη SkyTelecom.

* Όλα τα πακέτα αφορούν συμβάσεις 24 μηνών. Ειδικά για τους φοιτητές, προσφέρεται έκπτωση 10% σε όλα τα προγράμματα της κατηγορίας Home. Κόστος Φορητότητας €9,90.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.